Mama Shelter - inget vanligt hotell!


Receptionen på Mama Shelter.

April 2010
Mama Shelter | Paris

Efter hundratals hotellnätter över hela världen var det fascinerande att komma till Mama Shelter i Paris! Hotellet var den stora nyheten när det öppnade under hösten 2009 och det skrevs om det i designtidning efter designtidning över hela världen. Fortfarande regnar utmärkelserna in över hotellet. Jag förstår varför!

Här är det lätt att känna sig hemma, vara sig själv och krydda sin hotellvistelse med skönt häng och riktig god mat på hotellet. Här blir du omhändertagen av alla på ett enkelt och naturligt sätt!


Jag var där med min brorsdotter Smilla, nyss fyllda åtta år, och det var en härlig upplevelse. Vi kände oss snabbt hemma, och Smilla reagerade spontant (som barn gör så bra) på allt kul som fanns på hotellet.

Det var faktiskt lite extra trevligt att komma hem varje kväll till vårt ”eget” lilla, personliga hotellrum, gå en sväng via matsalen för en kaffe och varm choklad. Vi kunde faktiskt busa mest hela tiden under våra fyra dagar långa besök på hotellet. Frukosten kammade hem full pott med selekterat och noga utvalda råvaror av högsta klass.

Det mesta här är lite galet trendigt a la Philippe Stark men det är kul. Matsalen är kreativt planerad och har du lust finns det fotbollsspel att gå loss på efter frukost eller innan middag. Om det är ledigt dvs. Uteserveringen kryper utefter husväggen med utsikt över de lite ruffa tunnelbanespåren med graffittyklädda väggmålningar.

Maten är god men vill du bara ha något enkelt så finns det helt fantastiskt och underbara "Mama Pizza" där du slår dig ned vid ett grovt tillyxat långbort och blir serverad pizza, precis som den smakar i Italien bakad i en het vedun. Pizzabagaren är en riktig italienar och förmodligen är det en stor portion kärlek i degen.

Mama Shelter
109, Rue de Bagnolet
75020 Paris
email: paris@mamashelter.com
tel: +33 (0)1 43 48 48 48
www.mamashelter.com


Äkta italiensk vedungsgräddad pizza på Mama Pizzeria!
Katarina Alwin AB - "flying marketing" | Fjrde Lnggatan 18 | SE - 413 27 Gteborg | Sweden
info@katarinaalwin.se | mobile +46 73 8105078