Giertz Vinimport | Stockholm

Giertz Vinimport startade för över 20 år sedan och är idag en av Sveriges tio största importörer av vin. Deras mål har alltid varit att erbjuda intressanta viner till bra priser. De har ett brett sortiment av kvalitetsviner och är dessutom störst i Sverige på ekologiska och Rättvisemärkta viner. De var tidigt ute på marknaden och driver idag kategorin.

De reser världen runt och letar efter intressanta viner med god kvalitet och har idag många goda viner från Argentina, Australien, Bulgarien, Chile, Frankrike, Italien, Portugal, Spanien, Sverige, Sydafrika, Tyskland och Österrike. 

Läs mer om deras vinportfölj på www.ekovin.se eller www.giertz.se.
En sajt om något stort!

På ekovin.se hittar du ett fantastiskt sortiment av ekologiska viner. Det är dedikerade vinmakare och många andra som brinner för att se till så att vi spar på våra resurser och samtidigt producerar gott vin. Det är inte svårt att beställa på Systembolaget och det gör stor skillnad för framtiden.

Trenden för ekologiskt vin har aldrig varit större än just nu! Många odlare runt om i världen är i full fart att lägga om sin odling till ekologiskt för att bli certifierade. Både inom vin- och matvärlden, något som kan tyckas självklart när det kommer till mat och dryck!

På ekovin kan du även få tips på god mat & vin, och tips på härliga ställen runt om i landet med ekologisk profil.

Läs mer på ekovin.se.

Katarina Alwin AB - "flying marketing" | Fjrde Lnggatan 18 | SE - 413 27 Gteborg | Sweden
info@katarinaalwin.se | mobile +46 73 8105078